Emanuel Soare revine în funcţia de prefect al Argeşului

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Emanuel Soare revine în funcţia de prefect al judeţului Argeş, conform unei hotărâri semnate de premierul Ludovic Orban.

Soare  ajunge pentru a doua oară reprezentant al guvernului PNL în Argeş, după ce acesta a participat la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, clasându-se pe locul al doilea, după Ion Mînzînă (PSD).

Soare a mai ocupat funcția de prefect în perioada februarie – august.

Începând cu această săptămână, Emanuel Soare nu mai este membru PNL, devenind apolitic, potrivit legii.

HOTARAREA:

Ce a spus Soare, după rezultatul înregistrat la alegerea sa în funcţia de preşedinte al CJ Argeş:
„Dragi argeșeni și musceleni, vă mulțumesc pentru cele 70.000 de voturi pe care ni le-ați acordat la aceste alegeri. Ne bucurăm că am reușit să vă captăm atenția cu mesajele și oferta noastră, chiar dacă rezultatul final nu a fost așa cum ne-am fi dorit. Dacă prezența la vot, în mediul urban, ar fi fost mai mare, am fi câștigat alegerile în Argeș. Iată de ce sunt atât de importante educația și responsabilizarea cetățenilor pentru a se implica în viața civică și politică. Un lucru care ar trebui să ne preocupe în viitor este înțelegerea motivelor pentru care cetățenii din mediul urban nu ies la vot.
Se pare că argeșenii și-au dorit o conducere PSD pentru primării și Consiliul Județean, lucru care s-a și întâmplat. Sper ca toate promisiunile să fie onorate, iar argeșenii să se bucure de prosperitate, dezvoltare, progres. Să ajungem în topul județelor din țară și să nu mai fie probleme cu apa, canalizarea, asfaltul, irigațiile, turismul, investițiile, educația, sănătatea etc.
Am muncit foarte mult în această campanie, am străbătut județul de la un capăt la celălalt, am aflat multe dintre problemele argeșenilor și muscelenilor care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp. Am construit o echipă solidă de care sunt mândru și cu care vom continua lupta noastră pentru câștigarea argeșenilor și a muscelenilor pe care îi vom reprezenta cu cinste oriunde vom fi în viitor. Vom lupta, în continuare, pentru a le afla problemele și pentru a le rezolva.
Le mulțumesc colegilor din PNL Argeș pentru munca depusă, pentru dedicarea și perseverența de care au dat dovadă. Am reușit să obținem un scor electoral bun și am slăbit forța pe care PSD a avut-o la alegerile anterioare. Vom continua să urmărim cu atenție modul în care promisiunile făcute argeșenilor vor fi onorate în perioada următoare și le vom reaminti ori de câte ori va fi nevoie. Vom sancționa fiecare derapaj al PSD și vom lupta ca județul să recupereze decalajul de dezvoltare și să devină un județ mândru, educat, dezvoltat și sănătos.
PNL a ieșit întărit din această campanie, este mai unit ca niciodată și se pregătește deja pentru alegerile parlamentare pe care le va câștiga.
Promisiunile noastre pentru argeșeni și musceleni rămân valabile și îi asigur că vom lupta, cu toate forțele, energia și dedicarea care ne caracterizează, pentru a le îndeplini în cel mai scurt timp
PSD are majoritatea în Consiliul Județean și are cele mai multe primării.
Nu mai are niciun motiv să nu facă tot ceea ce le-a promis argeșenilor. Sper, din tot sufletul, să vedem că se dorește și că se poate și în Argeș.” – a transmis Emanuel Soare, după alegerile locale.

 

Write A Comment

error: Content is protected !!