Locuitorii din Pitești, dar și turiștii și iubitorii de munte și de natură sunt invitați să participe sâmbătă, 11 iunie, la un eveniment de ecologizare inedit al uneia dintre zonele emblematice ale turismului montan din România: Transfăgărășan.

Evenimentul este organizat în cadrul Campaniei „Turism Fără Deșeuri”, dezvoltată de Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România, cu sprijinul AsociațieiStudențești Ingmed Pitești și Asociației ZimbrulCarpatin.

Acțiunea se va desfășura pe traseul lacul Vidraru (baraj) – Conacul Ursului. Voluntarii care doresc să se implice în acţiunea de ecologizare din acest sfârșit de săptămână sunt încurajați să se înscrie, iar organizatorii le vor pune la dispoziţie gratuit saci, mănuşi, tricou, șapcă, apă și mâncare. De asemenea, organizatorii pun la dispoziție transport cu autocarul din Pitești, iar pentru persoaneledin județul Argeș, care se deplasează cu mașinile personale se decontează transportul.

Pentru înscrierea la acțiune este necesară completarea acestui formular: https://forms.gle/GgPwvViN9Hg3d3XD7

Eveniment facebook:  https://fb.me/e/1AaV306py

Prin această campanie, voluntari din toate colțurile țării vor curăța deșeurile aruncate în mod iresponsabil în mijlocul naturii și vor reda farmecul celor mai frumoase zone turistice din România.

Campania a debutat la Constanța, pe 5-6 iunie, cu două evenimente inedite de ecologizare,  pe Lacul Tăbăcăriei și în zona Digului Pescăriei. Pe lângă Transfăgărășan, în următoarea perioadă, campania va ajunge în această vară în următoarele destinații: Cheile Turzii (18 iunie) și Valea Prahovei (25 iunie).

(Asociația ACT FOR TOMORROW)
in foto- deseuri care urmeaza a fi colectate

Write A Comment