Începând de astăzi, vineri, 01 aprilie 2022, conducerea Teatrului Alexandru Davila va fi asigurată de Mihaela Nină, care va ocupa funcția de manager interimar până la încredințarea managementului prin concurs, și de Dan-Marius Zarafescu – foto-  care va ocupa funcția de director general adjunct.

Absolventă a ASE,  Mihaela Nină ocupă funcția de contabil șef al Teatrului Alexandru Davila din noiembrie 2021. A fost contabil șef al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș și al Centrului Cultural Județean Argeș.

 Dan-Marius Zarafescu este absolvent al Academiei de Teatru şi Film din Bucureşti, actuala UNATC, specializarea Teatrologie și doctor în teoria şi estetica teatrului. A deținut diferite funcții în Ministerul Culturii, Teatrul I.L. Caragiale și a fost director adjunct al Teatrului C.I. Nottara, Bucureşti. Este membru al Uniunii Teatrale din România (UNITER), al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru – Teatrologie şi al Asociaţiei Române de Marketing (AROMAR), a anuntat astazi Consiliul Judetean Arges.

foto slider- Mihaela Nina

Write A Comment