Directorul general DACIA, Christophe Dridi, a devenit Cetăţean de Onoare al Mioveniului

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, Christophe Didri, directorul general al Automobile DACIA şi preşedinte al Groupe Renault Romania, a participat la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României, organizate la Mioveni. Primarul Ion Georgescu i-a acordat titlul de Cetățean de Onoare, într-un cadru solemn, la care au luat parte oficialităţi ale judeţului, printre care Dan Manu, preşedintele CJ Argeş, subprefectul Adrian Bughiu, parlamentarii Şerban Valeca, Nicolae Velcea, Nicolae Georgescu ş.a.  Christophe Didri a primit şi un cadou simbolic- un tablou înfăţişând tradiţionala casă românească.

Christophe Didri: Este expresia datoriei pe care o am!

“Noi spunem mereu că vehiculele Dacia sunt ambasadorii României în lume. În total, până în prezent, Dacia a deschis 44 de ambasade. Cu mare bucurie, petrec  Ziua Naţională a României în oraşul unde se pregătesc toţi aceşti ambasadori. Dacia este ancorată în viaţa zilnică a românilor, aici în ţară. Onorarea pe are o primesc astăzi este expresia datoriei pe care o am. Aceea de a reprezenta Dacia la nivel mondial şi să fac astfel încât compania să înflorească în societatea românească. Vă mulţumesc! La Mulţi Ani, România!”– a declarat astăzi la Mioveni preşedintele Groupe Renault România, Christophe Didri.

Nicolae Movileanu, managerul Delta Invest, a primit, de asemenea, distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Mioveni.

În cadrul aceleiaşi festivităţi, un număr de 18 cupluri din Mioveni au primit diplome “de aur”, pentru 50 de ani de căsătorie. Primarul Ion Georgescu a anunţat şi că joia viitoare, 5 decembrie, la noul spital din Mioveni se va naşte primul copil.

in foto: primarul Ion Georgescu, Christophe Didri, Nicolae Movileanu

 

Write A Comment