FOTO EXCLUSIV: Dan Ştefan Petrescu şi partenerul său, Julien Brossard, ambii morţi în accidentul aviatic de la Milano

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Guilherme Franzmann, cel mai bun prieten al fiului miliardarului român Dan Petrescu, Dan Ştefan Petrescu, a postat pe contul său de Facebook mai multe fotografii, alături de o scrisoare. Printre fotografii, se regăseşte şi o imagine cu Dan Petrescu fiul, alături de Julien Brossard, partenerul de viaţă al acestuia, dar necăsătoriţi, ambii decedaţi în accidentul aviatic de la Milano.

Iată ce spunea ieri Guilherme Franzmann, pe contul său: “Acum doi ani plecam din Montreal. Și tu mi-ai scris cea mai frumoasă scrisoare pe care am primit-o vreodată, Dan. Acolo ai spus, printre atâtea lucruri, că:

′′Nu pot spune în cuvinte cât de mult o să îmi fie dor să cântăm împreună când ne întoarcem de la munte, dansând pe ritmul pur cu prieteni dragi și străini amuzanți și întinzând limitele sinelui. (…) Și, desigur, îmi va fi dor să discut despre viaţă cu tine, fie că este vorba despre urcuşurile și coborâşurile  relațiilor interumane, fie despre tainele conștiinței. Mai presus de orice, îmi va fi dor să râd cu tine! Deschis, neconstrâns, neîngrijorat și cu o seninătate anume care poate risipi greutatea care vine uneori odată cu trăirea. Am recunoscut mai devreme în felul tău de a trăi, așa cum vreau să-mi trăiesc eu viața. În acel fel, cu adevărat, trăind alături de tine, s-a simţit că trăiesc alături de mine însumi.”

Guilherme Franzmann şi Dan Ştefan Petrescu au fost colegi la Universitatea McGill, din Montreal, Canada.

Dan Ştefan Petrescu şi Guilherme Franzmann Guilherme Franzmann locuieşte în Suedia.

Contactat de interespublic.ro, Guilherme Franzmann ne-a spus câteva cuvinte despre ceea ce urma să facă, alături de fostul său coleg şi prieten, Dan Petrescu:

“Pe tatăl său nu l-am cunoscut. Am cunoscut-o însă pe mama lui (n.r. Regina Petrescu). Ultima dată am văzut-o în martie 2019, când am fost împreună cu Dan la Monaco. Mama lui a venit în Montreal, înainte de plecarea lui în Europa din acest an. Dan a fost în România, cred că în vara lui 2019, într-o călătorie de familie. De atunci, Dan nu a mai mers în Europa. Acum a fost pentru prima dată, după doi ani. S-a dus pentru a boteza doi copii, al căror naş era. Unul dintre ei se afla în avion. (Raphael Nascimbene, fiul lui Claire Alexandrescou şi Filippo Nascimbene). Cel de-al doilea nu. Este vorba de copilul unei alte familii franceze, cu care era prieten. Urma să mă viziteze în Stockholm în această vineri. Am fost cei mai buni prieteni, fraţi pe viaţă. Am vorbit amândoi mult despre ceea ce urma să facem după ce terminăm doctoratul. Am avut idei de a părăsi academia şi de porni o serie de afaceri. Iniţial, ne gândisem mult să dezvoltăm ceva în domeniul educaţiei, apoi, recent, în domeniul sustenabilităţii. Dan avea o dorinţă foarte mare de a schimba ceva. Ne propuseserăm să vizităm o serie de smart-villages la Stockholm, după ce se întorcea din Italia.”- ne-a declarat Guilherme Franzmann.

Dan Ştefan Petrescu şi Guilherme Franzmann

Despre Julien Brossard (foto deschidere), Guilherme Franzmann ne-a spus că era partenerul de viaţă al prietenului său, Dan Petrescu, din anul 2019, dar nu erau căsătoriţi.

Julien Brossard era avocat în Quebec şi urma să împlinească 36 de ani, vineri, 8 octombrie.

Dan Ştefan Petrescu, fiul miliardarului Dan Petrescu, sursa Guilherme Franzmann:

CITEŞTE ŞI: Mesaje de condoleanţe din Canada, pentru fiul miliardarului Dan Petrescu

(Graţiela Bâzoi)

Write A Comment