Noul prefect al județului Argeș, Dragoș-Lucian Predescu, a depus astăzi jurământul

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Dragoș-Lucian Predescu are 28 de ani, a absolvit Universitatea din București- Facultatea de Drept și a profesat avocatura.

În 2021, a fost numit subprefect al județului Argeș, iar din 2022, director al Cancelariei Prefectului județului Argeș, Radu Perianu.

Vin cu bună-credință și încrezător că pot arăta că generația tânără poate face lucruri foarte bune dacă i se oferă șansa. Îi mulțumesc pentru încredere prefectului Radu Perianu! Am făcut o echipă foarte bună la Instituția Prefectului județului Argeș și experiența acestor ani o voi folosi pentru a lua cele mai bune decizii din noua poziție. Îmi doresc să fiu un prefect deschis spre oameni, spre comunicare, așa cum aș vrea să fie toate instituțiile publice. Voi continua proiectele prefectului Radu Perianu. Cancelaria Prefectului va fi condusă de general în rezervă Liviu Butunoi-Radu. Director financiar contabil al Spitalului Clinic Colentina până în 2023, fost ofițer al Ministerului Afacerilor Interne, restras din activitate în 2016 din funcția de director general al Direcției Generale Logistice.
Liviu Butunoi-Radu a fost președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, Trezorier General al Corpului Național al Polițiștilor. Liviu Butunoi-Radu are 62 de ani și este un foarte bun profesionist, cu experiență în activitatea MAI. Îi urez mult succes în noua funcție și sunt convins că vom face o echipă bună”- a declarat noul prefect de Argeş.

Radu Perianu s-a suspendat din funcţia de prefect, pentru că va candida la şefia Consiliului Judeţean Argeş la alegerile din 9 iunie.

Write A Comment