Tu cum vezi Simfonia Lalelelor din acest an? Scrie la primaria@primariapitesti.ro sau lasă un comentariu la postare!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Simfonia Lalelelor din acest an va fi organizată în perioada 24 – 26 aprilie. Cu această ocazie, Primăria Piteşti a lansat invitaţia către toţi piteştenii să trimită propuneri, idei şi chiar oferte de voluntariat, despre cum vedem organizarea acestei noi ediţii. Ce schimbări dorim, ce îmbunătăţiri pot fi aduse acestui festival al primăverii? Toate propunerile  vor fi analizate, după ce le vom trimite Primăriei la adresa primaria@primariapitesti.ro  sau dacă vom comenta la postarea de pe contul de Facebook al Primăriei Piteşti, până la data de 8 martie.

Simfonia Lalelelor a ajuns la o maturitate care îi oferă avantajul de a beneficia de experiența tuturor edițiilor anterioare, dar și oportunitatea de a trece la un alt nivel, devenind un eveniment al comunității zilelor noastre, prin implicarea tuturor celor care doresc să participe, real, la modul în care va fi organizat festivalul-emblemă al Piteștiului.

Toate sugestiile vor fi luate în considerare și vor fi anunțate schimbările adoptate în programul festivalului din acest an, ca urmare a implicării celor ce vor dori să fie parte din cel mai cunoscut eveniment al Piteștiului, după cum a anunţat Primăria Piteşti.

Primăria Piteşti doreşte să aducă în acest an un plus de imagine oraşului reşedinţă de judeţ, prin tot ce reprezintă festivalul florilor: frumusețea lalelelor ce au devenit parte din supranumele orașului, bucuria copiilor și a părinților care își manifestă, prin Parada Tineretului, dragostea pentru locul în care trăiesc, mulțimea vizitatorilor care, an de an, revin în Pitești în timpul festivalului, special pentru Simfonia Lalelelor și pentru cea mai mare expoziție dendro-floricolă cu vânzare din țară, menținerea și crearea de noi relații cu orașe din întreaga lume, prin găzduirea delegațiilor străine ce duc mai departe, în țările din care vin, experiențe pozitive și amintiri frumoase despre Pitești, contribuind, astfel, la promovarea orașului nostru, și, nu în ultimul rând, atmosfera de sărbătoare a comunității, pe care orice piteștean o simte și de care se bucură mai ales cei ce iau parte la spectacolele și activitățile speciale ale acelor zile.

Gratiela B.

 

Write A Comment