Dosarul avocatului Ilie, despre un bărbat condamnat pentru act sexual cu un minor

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Avocatul Ionel Ilie din cadrul Baroului Argeş se află în prezent arestat la domiciliu, după ce DNA Piteşti l-a acuzat de trafic de influenţă. Procurorii au spus că avocatul i-ar fi cerut bani unui bărbat, la schimb cu promisiunea că îl va scăpa de o condamnare, pentru că va vorbi cu judecătorii Curţii de Apel Piteşti.

Bărbatul respectiv  se numeşte Stan Ronaldo şi la începutul lunii septembrie 2019 a fost condamnat de Judecătoria Piteşti pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Stan Ronaldo a făcut apel în dosarul de condamnare, la data de 25 septembrie. DNA spune că în noaptea de 30 septembrie, avocatul Ionel Ilie  ar fi pretins în mod direct de la Stan Ronaldo suma de 2.000 euro. I-ar fi promis că-i va determina pe judecători să pronunțe o soluție favorabilă, de condamnare cu suspendare a lui Stan Ronaldo, în dosarul în care acesta fusese condamnat pentru act sexual cu un minor.  În ziua de 01.10.2019, în jurul orei 19:00, avocatul ar fi primit de la Stan Ronaldo suma de 5.000 lei, ca parte din suma de 2.000 euro pretinsă anterior.

Stan Ronaldo ar fi făcut denunţul din puşcărie, admit surse judiciare.

Trimis în judecată, avocatul se află astăzi în arest la domiciliu şi a cerut ca anchetatorii să-i returneze telefonul. Judecătorii vor decide la finele acestei luni, dacă Ionel Ilie îl poate recupera sau nu.

  •       Acest articol poate suporta completări

foto general tematică

Write A Comment