Mircea Drăghici mai aşteaptă până când judecătorii îi acceptă sau nu recunoaşterea vinovăţiei

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Tribunalul Bucureşti a amânat astăzi pronunţarea asupra cauzei în care fostul trezorier al PSD, Mircea Drăghici, a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei.

Mircea Drăghici și-a recunoscut faptele de deturnare și delapidare a banilor primiţi de la stat, prin PSD, semnând un acord pentru recunoașterea vinovăției și pentru o pedeapsă de 6 ani de detenție. Pentru a fi valabil, acordul semnat cu procurorii trebuie admis şi de judecătorii Tribunalul Bucureşti.

Aceştia au anunţat astăzi că se vor pronunţa pe 4 august.

Fostul trezorier PSD a prezentat două recomandări pentru a bate palma cu procurorii:  una de la Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, Calinic Argeșeanul, a doua de la cunoscutul pilot Titi Aur. Potrivit G4media.ro, Calinic Argeșeanul a spus că Mircea Drăghici e un bun creștin, a sprijinit bisericile și ”a manifestat solicitudine față de ceilalți membri ai comunității”. Titi Aur a declarat că Mircea Drăghici ”a fost sportiv de performanță în campionatul național de raliuri” și ”a sprijinit sportul auto”.

Pe subvenţiile de la stat acordate PSD, Mircea Drăghici s-a plimbat în vacanţe exotice, cu destinaţii precum Bali, Singapore, Emiratele Arabe, Punta Cana, Cipru, Sardinia, Tenerife, Algarve. Acesta a călătorit cu fiicele, soția Georgiana, fosta soție Cristiana, soacra, fratele, sora, cumnații, cu vecinii și copiii acestora, dar şi cu familia notarului Ionel Didea (în Republica Dominicană).

Mircea Drăghici se află în detenţie, unde execută o pedeapsă de 5 ani închisoare, într-un alt dosar cu subvenţii de la stat ilegal cheltuite.

foto- booking.com/hotel Zoetry Punta Cana, în care s-a cazat Mircea Drăghici, conform G4media.ro

Write A Comment