S-a decis! Tudor Pendiuc rămâne în puşcărie!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, râmâne în puşcărie, s-a decis astăzi la Tribunalul Argeş.

„Admite contestaţia formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ICCJ, DNA, ST PITEŞTI împotriva Sentinţei penale nr. 1082/13 Iunie 2024 pronunţate de Judecătoria Piteşti în dosarul nr.9055/280/2024, intimat fiind condamnatul PENDIUC TUDOR. Desfiinţează sentinţa contestată, iar pe fond respinge propunerea de liberare condiţionată a condamnatului PENDIUC TUDOR. (…) Fixează termen de rediscutare la data de 02.12.2024. Definitivă.”- au decis astăzi judecătorii Tribunalului Argeş.

S-a decis! Tudor Pendiuc rămâne în puşcărie!

Tudor Pendiuc a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni pe 5 mai 2023, după ce a fost condamnat definitiv la 4 ani de pușcărie în Dosarul Publitrans.

Condamnarea a primit-o din cauza săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu, în timp ce pentru infracţiunea de luare de mită a intervenit prescripția (mita fiind un apartament de 130.000 de euro dat de Valentin Vişoiu pentru fiica lui, Ema Pendiuc). Deţinuţii care au peste 60 de ani pot beneficia de liberare condiţionată, dacă muncesc în timpul detenţiei şi dacă au ispăşit o treime din pedeapsă. 

Tudor Pendiuc împlineşte 70 de ani pe 5 august. 

Write A Comment