Adrian Miutescu: Proiectele majore ale Argesului sunt comune si trebuie sa le impingem inainte!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a vorbit la Argeș TV despre proiectele mari ale județului. Acesta a discutat cu directorul CNAIR, Mariana Ioniță, care l-a asigurat că în maxim o lună de zile vor începe lucrările la tronsonul 5 (Pitești-Curtea de Argeș) al autostrăzii Pitești-Sibiu.

“Proiectele majore ale Argeșului sunt comune. Important e să le împingem înainte. Drumul expres Pitești-Craiova și autostrada Pitești-Sibiu sunt dorite de mediul economic.

De curând am vorbit cu doamna Ioniță, directorul CNAIR. S-au făcut prospecțiunile, se iau autorizațiile de construcție. Probabil până la sfârșitul lunii, cel mai târziu în iulie, vor începe lucrările pe tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș. Se va lucra repede pentru că nu este un tronson greu de realizat, nu sunt probleme de relief.

Aceste două mari proiecte de infrastructură vor crea o emulație extraordinară în mediul economic din Argeș. Eu văd Argeșul, în următorii ani, unul dintre cele mai atractive județe ale României în domeniul dezvoltării econimice.

Vreau ca la sfârșitul mandatului meu de parlamentar, în 2024, să pot să trag linie și să spun că m-am ținut de cuvânt”- a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Comunicare PNL Arges

Write A Comment

error: Content is protected !!