Alina Gorghiu este de astazi noul preşedinte al PNL Argeş. Vicepreşedinta Senatului României a fost desemnată şefa organizaţiei liberale din judeţ, cu 319 voturi dintr-un total de 365. Contracandidaţii acesteia, Doru Georgescu şi Constantin Zăbavă, au primit 27 de voturi, respectiv 5 voturi.

Alegerile de astazi, organizate sub egida „Liberalismul revine acasă” au avut loc în prezenţa mai multor invitaţi liberali de marcă atât de la Centru cât şi din alte judeţe ale ţării, precum ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, deputatul Ionuţ Stroe, Virgil Popescu, Monica Anisie, europarlamentarul Cristian Buşoi, Daniel Fenechiu, Bogdan Ghebere, Virgil Guran, Ciprian Pandea şamd, dar şi europarlamentarul Rareş Bogdan, sosit după alocuţiuni. S-au aflat pe scenă parlamentarii argeşeni Daniel Constantin, Dănuţ Bica, prefectul Argeşului, Radu Perianu, Iani Popa şi alţi liberali.

 Daniel Fenechiu: „Trebuie să fim consecvenţi şi corecţi cu oamenii, pentru că oamenii se pricep la oameni

Invitaţii au rostit alocuţiuni de susţinere a Alinei Gorghiu, exprimând intenţiile ca filiala să crească în clasamentul judeţelor liberale, fiind amintite tradiţia şi istoria Brătienilor, încrederea în femeia politician, dar şi nevoia de uniune a echipei PNL Argeş. Pe scurt, câteva declaraţii:

  •  Lucian Bode: Am convingerea că harta judeţului colorată în roşu se poate transforma. Urmează doi ani de muncă serioasă. Guvernul Ciucă are capacitatea de a face faţă oricărei provocări. Cu Alina Gorghiu, PNL Argeş are o viziune solidă.
  • Daniel Fenechiu: Trebuie să fim consecvenţi şi corecţi cu oamenii, pentru că oamenii se pricep la oameni. După 2024, în 2025, sper să avem în Argeş un preşedinte liberal de Consiliul Judeţean.
  •  Bogdan Ghelbere: Alina Gorghiu s-a întors acasă. Succes!”
  • Vasilică Potecă: Cred în reîntoarceri. Sunt sigur că filiala PNL din Argeş va renaşte.”
  •  Virgil Guran: Sperăm să nu mai avem probleme cu divizarea în PNL. Să rămâneţi uniţi şi după alegeri, iar Argeş şi Dâmboviţa să ajungă în primele zece judeţe ale ţării.”
  •  Hubert Thuma: Cred în 2024 veţi reuşi să schimbaţi Argeşul. În mine aveţi un prieten.
  •  Ionuţ Stroe: Simt că la Argeş începe ceva trainic. Se pare că această organizaţie a renăscut. Liderul care a declanşat acest entuziasm este Alina Gorghiu. Argeş fură astfel startul campaniei pentru anul electoral 2024. Succes!”
  •  Virgil Popescu: Aveţi tradiţie, aveţi forţă, acum aveţi lider.”
  • Ciprian Pandea: În 2024, o să fiţi cu siguranţă în primele zece filiale! Make Argeş great again!
  • Cristian Buşoi: „Într-un judeţ cu simbolistică specială, PNL poate mai mult.”

 Locul 38 în clasamentul național NU este potențialul real al PNL Argeș

Locul 38 în clasamentul național NU este potențialul real al PNL Argeș. Vom crește cu siguranță în zona mediei naționale! Aici sunt oameni care au muncit și vor să muncească, i-am întâlnit, îi știu, mă bazez pe ei. Acum, PNL a intrat la nivel național într-o nouă perioadă de creștere. Avem un Premier liberal care este și președintele PNL. Avem, deci, un Executiv cu amprentă liberală. Un Președinte al României care susține ideile liberale un vechi partener al PNL. Am dovedit în ultimele luni că PNL Argeș poate conta la nivel național și este parte la deciziile PNL. S-a văzut asta, pentru că suntem reprezentați în Executiv, la Prefectură și profit de ocazie să le mulțumesc celor din conducerea centrală că au venit astăzi. Noi suntem obligați acum să confirmăm! Și mai ales ca se apropie 24 mai, când va avea loc tradiționala reuniune de la Florica a PNL. Aș vrea să mai spun ceva: ne asumăm responsabilitatea ca liberalismul să revină acasă! Vom propune soluții pentru agricultura argeșeană, pentru că Argeșul are și sud agricol, nu doar nord muntos pentru dezvoltarea parcurilor industriale în Argeș susținem proiectele de infrastructură și dezvoltarea părții de nord a județului, cu tot ceea ce înseamnă economia montană! Avem obiective strategice legate de mediul urban! Nu putem să rămânem la situația de acum, să nu avem primari liberali în orașe! Este o prioritate! (…) PNL Argeș va crește! Liberalismul revine acasă!” (fragment din discursul Alinei Gorghiu, susţinut înainte de vot)

Write A Comment