Averea noului prefect de Argeş, Emilia Mateescu/Câţi bani a obţinut din executări

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Executorul judecătoresc Emilia Mateescu (USR) a depus astăzi jurământul de prefect al Argeşului, alături de noii subprefecţi Emanuel Soare (fost prefect) şi Lucian Ionescu (fost şef al Cancelariei Prefectului).

Dragi argeșeni, Sunt onorată să fiu prefectul județului Argeș și totodată recunoscătoare pentru încrederea pusă în mine. Este încrederea Guvernului României, dar și a celor care au votat politicieni care să le reprezinte cu adevărat interesele. Trecem printr-o perioadă grea și avem nevoie mai mult ca oricând să ne vindecăm. Risipa de resurse în cadrul serviciilor publice și administrarea defectuoasă a acestora trebuie să înceteze. În mandatul meu, cinstea și acțiunea în folosul cetațeanului vor fi primordiale. Județul nostru are o istorie bogată de nereguli în administrația locală. Le știti foarte bine. Le știe toată țara! Vă asigur că voi veghea cu intransigența la respectarea si aplicarea legii. Sunt hotărâtă să-mi pun toată experiența și priceperea în slujba argeșenilor. Să arăt că se poate! Vă mulțumesc încă odată pentru încredere și sprijin. Abia aștept să mă apuc de treabă!”- a scris astăzi noul prefect de Argeş pe Facebook.

(Citeşte şi Averile aleşilor locali din Piteşti, mandatul 2020-2024)

Emilia Mateescu este unul dintre executorii judecătoreşti cunoscuţi ai Argeşului. Conform declaraţiei de avere completată în luna octombrie 2020, cu ocazia candidaturii sale la Camera Deputaţilor, pe listele USR, Emilia Mateescu menţionează un venit anual de 373.716 lei din onorariile activităţilor juridice, obţinute ca executor. De asemenea, aceasta a declarat că deţine 4 terenuri în Bucureşti şi Piteşti, două apartamente, două locuri de parcare şi o boxă în Capitală, un BMW. La capitolul case, Emilia Mateescu face cinci menţiuni: case în suprafaţă de 184 mp, 56 mp, 152 mp, 87 mp şi 14 mp,  în Piteşti. A obţinut 36.000 lei din vânzarea unui VW Beetle către o persoană fizică (Alexandra Iamandi), 18.600 lei dintr-o bursă oferită de Universitatea din Craiova şi 12.204 lei din indemnizaţii la alegerile de anul trecut.

Declaraţia de avere integrală AICI: avere Emilia Mateescu, noul prefect de Argeş
foto slider: depunere jurământ Emilia Mateescu, Prefectura Argeş, 3 martie 2020

Write A Comment