Candidatul PNL la Primăria Costeşti: “Costești este orașul meu. Și cea mai mare dorință pe care o am este să văd că fiecare loc de aici este mai prosper, mai bine pregătit pentru viitor.”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Gabriel Gheorghe Tudor, președinte PNL Costesti este candidatul partidului la Primărie. “Costești este orașul meu. Și cea mai mare dorință pe care o am este să văd că fiecare loc de aici este mai prosper, mai bine pregătit pentru viitor.”- sustine acesta.

Nu sunt singurul care gândește așa. La fel gândesc și mulți alții din Costești. Nu este, însă, suficient pentru a aduce această mult dorită schimbare. E nevoie de implicare, de acțiune. Și sunt decis să abordez anul electoral 2024 cu mult curaj.

Am și un proiect de suflet. Digitalizarea și modernizarea școlilor. Educația este coloana vertebrală a dezvoltării noastre, iar copiii noștri sunt viitorul pe care-l construim astăzi. Prin investiții semnificative în tehnologii avansate și infrastructură modernă, elevii noștri vor beneficia de șanse egale în fața provocărilor viitorului.

Voi veni cu soluții inovatoare pentru a aduce tehnologia în sala de clasă, facilitând procesul de învățare și pregătindu-i pe elevi pentru lumea digitală în continuă evoluție. Am în vedere și crearea unui mediu educațional modern, accesibil și motivant pentru fiecare copil din Costești.

Voi fi, de asemenea, dedicat și altor misiuni concrete primite de la oamenii urbei. Transparența decizională la nivel de administrație locală si accesul facil la informațiile publice sunt vizate.

Contez pe susținerea voastră pentru a face aceste planuri realitate. Împreună, vom construi un oraș în care educația este o prioritate și în care fiecare tânăr are posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim. Cu determinare și implicare, putem face din Costești un loc unde educația este cheia succesului viitor.”- declară Gabriel Gheorghe Tudor.

 

Write A Comment