COMUNICAT DE PRESĂ DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU: “VACCINAREA ESTE SINGURA SOLUȚIE PENTRU DEPĂȘIREA PANDEMIEI!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, adresează tuturor argeșenilor îndemnul de a se vaccina împotriva COVID-19. Deputatul liberal susține că imunizarea prin vaccinare este singura soluție prin care putem depăși situația critică, din punct de vedere medical, în care ne aflăm în prezent.

“Pandemia de coronavirus ne-a dat peste cap viețile, a afectat sănătatea multora dintre noi și a îndoliat nenumărate familii. Avem însă la îndemână un instrument prin care putem evita să devenim victimele acestui virus ucigaș. Vaccinul anti-COVID-19 este o soluție pentru sănătatea personală, pentru sănătatea celor apropiați și pentru sănătatea întregii societăți românești. Beneficiile vaccinării sunt demonstrate științific, vaccinul oferind protecție împotriva formelor grave ale bolii. Vaccinarea este cu atât mai importantă acum, când vedem că în România numărul cazurilor de COVID-19 a devenit îngrijorător de mare, iar capacitatea spitalelor de a trata pacienții este deja la limită.

Am suferit personal din cauza infectării cu SARS-Cov-2, am fost internat în spital și am trecut prin momente cumplite. Acum sunt vaccinat, inclusiv cu cea de-a treia doză, pentru a-mi proteja sănătatea și pentru a-i proteja pe cei dragi. Din păcate, mesajele alarmiste și distructive propagate în spațiul public, care creează neîncredere și confuzie, ne-au împiedicat să atingem numărul necesar de vaccinări pentru atingerea imunității colective. Dacă ne informăm din surse autorizate și dacă dăm dovadă de responsabilitate, putem, împreună, să depășim momentele grele prin care trecem în prezent.

Guvernul liberal a promovat constant campania de vaccinare și încă de la începutul anului a asigurat un stoc considerabil de vaccinuri pentru români, inclusiv în momente în care alte state aveau probleme majore din acest punct de vedere. A fost crescut numărul de paturi de terapie intensivă pentru cazurile grave de COVID-19, a crescut numărul de paturi din spitale, au fost aduse în ţară concentratoare pentru oxigen.

De la începutul anului am susținut că vaccinarea este singura soluţie pentru depăşirea pandemiei. Am încredere că putem trece de această perioadă complicată, dacă luptele politicianiste pentru putere sunt trecute în plan secund, iar partidele parlamentare și politicienii responsabili se concentrează pentru luarea de măsuri care să ducă la stoparea crizei sanitare. Viața și sănătatea au prioritate absolută!”- a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

Departamentul de comunicare al PNL Argeș

CITITI SI: „Mulți români mor acum în spitale pentru că nu au beneficiat de tratament!”

Write A Comment