Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești, a anunţat Partidul Social Democrat Argeş. Evenimentul politic a avut loc sâmbătă, 11 martie, la Câmpulung, unde au participat  liderii PSD Argeş, parlamentarii PSD şi primari. 

„Am încercat reconstrucția organizației om cu om, am încercat să luăm bun ce a fost în trecut, dar și să deschidem organizația spre idei și oameni noi. Oamenii sunt mai presus de politică! 

Comunitatea e mai presus de politică, iar prin administrație se conduce comunitatea. La Câmpulung constatăm că administrația livrează doar incompetență, minciună, scandal. Toate acestea, împachetate frumos într-o poleială de comunicare.

Și din acest motiv suntem obligați să le aducem câmpulungenilor speranță și soluții. Iar acestea nu pot fi găsite decât ascultând cu mare atenție vocea câmpulungenilor, identificând soluții la cheie și mobilizând decidenți județeni și naționali pentru cauza capitalei de suflet a muscelenilor. Ne angajăm ca împreună să redăm măreția Câmpulungului!”- a transmis  PSD Argeş. 

Write A Comment