Doctorul Irimia, candidat PNL la Primăria Piteşti: „Ştiu la ce mă înham! Sunt un om învăţat de mic să muncesc!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Cunoscutul medic stomatolog Tiberiu Irimia, membru PNL de circa o săptămână, a semnat astăzi cererea de intrare în cursa pentru Primăria Piteşti. Momentul s-a petrecut în cadrul conferinţei săptămânale a PNL Argeş, transmisă în direct şi pe reţelele de socializare. Medicul Tiberiu Irimia a fost prezentat presei de către purtătorul de cuvânt  al partidului Gelu Tofan şi de către consilierul local Narcis Sofianu, ca fiind o achiziţie necesară pentru ceea ce doreşte electoratul de dreapta. „Este un exponent al societăţii civile de dreapta, exact ceea ce îşi doreşte electoratul piteştean”, a declarat Gelu Tofan.

„Grija mea faţă de oameni trebuie să fie şi în afara Clinicii Irimia”

„Copiii mei sunt principalii pioni care m-au făcut să intru în politică, în PNL. Îmi doresc foarte mult să-mi aduc aici contribuţia, pentru că acest oraş trebuie să renască, să primeze calitatea umană şi priceperea în orice domeniu. Dacă nu vom acţiona ca o forţă a oamenilor muncitori şi pricepuţi, şansele de schimbare a Piteştiului sunt mici. Îmi asum astăzi în mod public înscrierea în cursa internă a PNL pentru Primăria Piteşti. Ştiu la ce muncă mă înham. Sunt un om învăţat de mic să muncesc. Grija mea faţă de oameni trebuie să fie şi în afara Clinicii pe care o deţin. Putem sta până diseară să enumerăm problemele actuale ale oraşului. Piteştiul nu a dus lipsă de bani, multe oraşe s-au transformat în ultimii ani, iar noi am rămas în urmă. Trebuie să le dăm copiilor care au terminat o facultate şansa să se întoarcă de unde au plecat, la Piteşti.”- a declarat astăzi liberalul Tiberiu Irimia.

Medicul a participat, alături de PNL, la acţiunile de strângere a semnăturilor pentru susţinerea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Tiberiu Irimia este căsătorit, are doi copii şi este managerul Clinicii care-i poartă numele, ce numără circa 60 de angajaţi.

În cursa internă PNL, care va desemna viitorul candidat pentru funcţia de primar al Piteştiului, se află, oficial începând de astăzi, şi Tiberiu Irimia, alături de Ana Stan, Mihai Coteţ, Narcis Sofianu şi Alexandru Tudan.

Write A Comment