Purtătorul de cuvânt al USR, parlamentarul de Argeş Ionuţ Moşteanu, care şi-a manifestat recent intenţia de a candida la Primăria Piteşti,  invită PNL-ul la discuţii, pentru găsirea unor candidaţi comuni, la alegerile locale:

„Fac un apel la decidenţii politici din Argeş, din partidele de opoziţie, să ne aşezăm într-un final la masă, să găsim soluţia cea mai bună pentru a susţine candidaţii cei mai bine plasaţi pentru a învinge PSD-ul. Vreau să văd, de la PNL în primul rând, că au o dorinţă reală de schimbare şi de modernizare. Nu e vorba doar de calcule politicianiste şi de calculul unor oportunităţi politice de moment. Nu trebuie să fie despre persoane politice şi ambiţii politice, trebuie să fie despre proiecte care pot schimba viaţa oamenilor”, a declarat Ionuţ Moşteanu astăzi în cadrul conferinţei de presă de la USR Arges.

Declaraţiile sale au fost făcute în contextul evenimentului politic de ieri, când PNL şi-a anunţat sprijinul pentru candidatul independent Nicuşor Dan la primăria capitalei, alături de USR şi alte forţe de dreapta, determinându-l pe Vlad Voiculescu (candidatul PLUS) să facă un pas în spate.

Iată răspunsul PNL Argeş la îndemnul deputatului Ionuţ Moşteanu:

“Cu privire la declaraţiile domnului deputat Ionuţ Moşteanu, putem spune că asemenea negocieri se fac între partide şi nu prin intermediul conferinţelor de presă sau a presei. Dacă domnul deputat Moşteanu doreşte să ne aşezăm la masă, dacă doreşte o negociere politică, are telefoanele liderilor PNL Argeş.”– a declarat vicepreşedintele PNL Argeş, Gelu Tofan, pentru interespublic.ro.

 

 

 

Write A Comment