Remus Mihalcea, despre demiterea lui Voiculescu: Trenul îți poate trece prin gară dar, dacă nu te poți urca, nu este vina nimănui!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Dr Remus Mihalcea, deputat de Argeș al PSD, a declarat astăzi că Vlad Voiculescu ar fi trebuit să fie schimbat de mai multă vreme din funcţia de ministru, pentru că este depăşit de situaţie :

„Decizia ca Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, să fie schimbat din funcție trebuia luată de ceva timp! Situația de criză din sănătate nu a fost gestionată corespunzător, iar România are nevoie în plină pandemie de un ministru care să se ocupe activ de tot ce avem nevoie.  Vlad Voiculescu a fost depășit de situația în care se află acum țara noastă, în acest moment de grea încercare pentru sistemul de sănătate. Nimeni nu este de neînlocuit, iar domnul Voiculescu și membrii partidului său au încercat degeaba acoperirea incompetenței prin mesaje populiste și politice în mediul online. În viață, trenul îți poate trece prin gară, dar dacă nu te poți urca nu este vina nimănui!”– este de părere deputatul PSD, Remus Mihalcea.

Write A Comment

error: Content is protected !!