Se ascut cuţitele în PSD Argeş! Ciolacu vine mâine la Piteşti!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Liderii PSD Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu vor fi prezenţi mâine la Piteşti, începând cu ora 10. Scopul vizitei este unul foarte aşteptat, având în vedere nominalizarea candidaturilor pentru noua conducere a PSD Argeş.

Ieri seară, senatorul Şerban Valeca şi-a anunţat colegii de partid că nu îl mai interesează o nouă candidatură pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. Spiritele sunt foarte încinse între pretendenţii care vor să compună noul birou de conducere din vârful PSD Argeş.

Maria Dinu, favorita în cursa pentru şefia PSD AG

Maria Dinu (foto), actual administrator al Consiliului Judeţean Argeş, este sprijinită de la Centru, ca viitoare preşedintă a PSD AG, admit surse. Din echipa ei fac parte Dumitru Tudosoiu (inspector general şcolar), propus să ocupe funcţia de preşedinte executiv al partidului şi Dorin Mărăşoiu (consilier judeţean şi preşedinte ATOP), propus pentru funcţia de secretar general. Cu un astfel de stuff la conducere, Marcel Ciolacu ar avea în vedere şi schimbarea celor opt poziţii de vicepreşedinţi: acestea să fie ocupate în primul rând de edilii oraşelor. Depunerea candidaturilor pentru funcţiile importante ale PSD AG se va face şi în baza unei analize, privind şansele celui care va fi propulsat în lupta pentru Primăria Piteşti. Dumitru Tudosoiu este vizat, ca fiind candidatul PSD cu cele mai mari şanse în campania alegerilor locale din iunie.

În această seară, mai precis la ora 18.00, PSD Argeş se va reuni în şedinţă, ocazie cu care vor fi discutate toate variantele candidaturilor.  Primarul Ion Georgescu şi Cristian Gentea, Ion Mânzână şi Dan Manu sunt alte două echipe care îşi vor expune candidaturile pentru conducerea PSD Argeş.

 

Graţiela Bâzoi

 

 

Write A Comment