DECIZIE DEFINITIVĂ! Theodor Nicolescu iese din puşcărie!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Tribunalul Ilfov a decis astăzi, în mod definitiv, liberarea condiţionată a fostului deputat Theodor Nicolescu.

Magistraţii au respins contestaţia DNA de liberare condiţionată emisă iniţial de Judecătoria Sectorului 4.

“Tribunalul Ilfov respinge contestaţia formulată de contestatorul MINISTERUL PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE – DIRECŢIA NAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE, împotriva sentinţei penale nr. 186 din data de 29.01.2024, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti – Secţia penală, în dosarul nr. 277/4/2024, ca nefondată. Definitivă. Pronunţată azi, 01.03.2024.”

DECIZIA JUDECĂTORIEI SECTORULUI 4

Judecătoria Sectorului 4 admite propunerea de liberare condiţionată privind pe petentul condamnat Nicolescu Theodor Cătălin deţinut în Penitenciarul Bucureşti – Jilava. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 40/2019 emis de Curtea de Apel Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 30/2018. Atrage atenţia condamnatului asupra revocării liberării condiţionate în cazul în care va comite noi infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 29.01.2024.”- este decizia care a rămas definitivă astăzi.

Astfel, Theodor Nicolescu, aflat în penitenciar din 2019, din cauza condamnării la opt ani cu executare în dosarul ANRP (pentru luare de mită), este liber să plece acasă. Magistraţii consideră că fostul parlamentar PNL a îndeplinit fracţia de pedeapsă pentru care are dreptul la liberarea condiţionată şi că a demonstrat că se poate reintegra în societate.

 

Graţiela Bâzoi

sursa foto- ziarobiectiv.ro

Write A Comment