Înca un argeşean, confirmat COVID 19

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Potrivit DSP Argeş, în judeţul nostru se află până la această oră 5896 persoane în izolare, 693 persoane în carantină şi 34 de argeşeni cofirmaţi COVID 19. Ieri, DSP anunţa 33 de argeşeni infectaţi coronavirus. De asemenea, 5 persoane au fost  vindecate.

Amenzi,  în valoare de 370.000 lei

În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Poliției Locale și Armatei au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș, fiind verificate 942 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost constatate 227 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 370.000 de lei, pentru persoanele care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

Un bărbat în vârstă de 41 ani, din municipiul Câmpulung, a primit o amendă de 13.000 lei pentru mai multe abateri. Acesta a încălcat prevederile ordonanțelor militare, a consumat alcool în spațiul public, a refuzat să se legitimeze și a adresat injurii oamenilor legii, după cum a anunţat astăzi Prefectura Argeş.

Write A Comment