ANUNȚ IMPORTANT, privind transportul public cu operatori privaţi (maxi-taxi)

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Mâine, CJ dă hotărâre pentru reluarea activităţii  de către transportatorii  privaţi!

Consiliul Județean Argeș transmite că face toate eforturile pentru reluarea transportului public județean de persoane.

Transportul public de persoane realizat de operatori privaţi (ex. microbuze maxi-taxi) a ridicat mari probleme atât în judeţul nostru, cât şi în toată ţara, din cauza expirării licenţelor, dar şi din cauza unor modificări legislative.

Toate consiliile județene din țară se confruntă, la acest moment, cu problema expirării licențelor operatorilor de transport din cauza unor modificări legislative. Vrem să vă asigurăm că în aceste zile s-au făcut toate eforturile necesare pentru găsirea soluțiilor legale, pentru că ne preocupă ca argeșenii și, în mod special, elevii să poată beneficia de transportul public județean” – a declarat Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges.

Astfel, astăzi, conducerea Consiliului Județean Argeș a avut întâlniri atât cu reprezentanții ARR Argeș, IPJ Argeș, dar și cu transportatorii pentru reluarea cât mai rapidă a transportului public.

În urma discuțiilor purtate, pentru mâine, 21.09.2023, a fost convocată o ședință de îndată a Consiliului Județean Argeș, pentru adoptarea unei hotărâri care va permite reluarea activității chiar de mâine.

De asemenea, în perioada următoare, se va finaliza procedura de licitație pentru noul program de transport la nivelul județului Argeș, a mai informat Consiliul Judeţean Argeş.

Firmele private asigură transportul argeşenilor pe circa 80 de trasee judeţene, numărul acesta fiind micşorat de la peste o sută, după realizarea transportului public metropolitan, conform vicepreşedintelui CJ, Marius Nicolaescu.

Write A Comment