Conducerea CJ Argeş a eşuat în Operaţiunea “Mărăşoiu”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Ieri, la Consiliul Judeţean Argeş a avut loc analiza politic-administrativă asupra proiectului de demitere a social-democratului Dorin Mărăşoiu (fost director al Ocolului Silvic Stejarii Muscelului) din funcţia de preşedinte al ATOP. Pentru a fi trecut pe ordinea de zi a şedinţei, proiectul a fost dezbătut de două comisii de specialitate. După exercitarea votului membrilor de comisii, privind oportunitatea de schimbare din funcţie a lui Mărăşoiu, au fost date avize negative, aşadar proiectul nu a mai ajuns pe ordinea de zi a plenului CJ.

Totuşi, au existat consilieri judeţeni care au votat pentru revocarea lui Mărăşoiu: Constantin Şerban şi Ion Negoescu, membri ai uneia dintre comisii. Unul dintre cei  care s-au declarat împotriva schimbării lui Mărăşoiu a fost consilierul PSD Marius Nicolaescu, printre altele director al Ocolului Silvic Codrii Verzi.

Dorinţa CJ de sancţionare a lui Dorin Mărăşoiu a venit pe fondul mai multor tensiuni în PSD şi la nivelul conducerii administraţiei judeţene. Mărăşoiu se numără printre puţinii membri social-democraţi care au atras deseori atenţia preşedintelui Dan Manu şi a vicepreşedintelui Ion Mânzână că în politica de administrare a judeţului s-au strecurat multe erori. Una dintre acestea are legătură cu deciziile în cazul BADEA de la Evidenţa Populaţiei, care a câştigat mare parte din procese. Este deja ştiut că Mărăşoiu s-a abţinut de la votul unor hotărâri ale CJ îndreptate împotriva lui Viorel Badea.

Reamintim că vicele Ion Mânzână i-a trimis lui Mărăşoiu decizia de revocare prin poştă. Este vorba despre un document care nu a mai apucat să producă efecte.

Detalii AICI

Write A Comment