ADMITERE LICEE ARGEŞ- ETAPA a II- a: Colegiul “Zinca Golescu” mai are un loc liber!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a publicat astăzi lista cu liceele în care au mai rămas locuri libere, după prima repartizare computerizată a MEDIILOR ADMITERII.

Este vorba de 145 de locuri în 27 de licee argeşene. Un singur liceu teoretic se află pe listă, respectiv Colegiul „Zinca Golescu” din Piteşti, unde ISJ a raportat un loc liber la profilul Ştiinţe Sociale. Un alt loc rămas liber este la Liceul Dinu Lipatti, iar cele mai multe (30) la cele trei seminarii Teologice din Curtea de Argeş, respectiv Câmpulung.

Nu mai puţin de 19 Licee Tehnologice aşteaptă să-şi completeze clasele, urmare a celei de-a doua sesiuni de repartizare computerizată.

SITUATIE LOCURI LIBERE ADMITERE ARGES, INVATAMANT LICEAL:

DESCARCA LISTA DE AICI: ARGES Locuri-etapa-a-II-a-de-admitere-învățământ-liceal

Elevii intră de astăzi în a doua etapă de repartizare computerizată și vor completa până pe 5 august opțiuni în fișele de înscriere alături de candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen (25 – 28 iulie), dar și de candidații care nu au participat în prima etapă de admitere.

Nerepartizarea locurilor are ca principala cauză numărul redus al opţiunilor completate de elevi.

Situaţia locurilor rămase libere în învăţământul profesional va fi făcută publică mâine, 30 iulie.

SURSA: ISJ ARGES

Write A Comment

error: Content is protected !!