Corpul de Control verifică Inspectoratul Şcolar Argeş!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei face o serie de verificări la Inspectortul Şcolar Judeţean Argeş, având ca obiect două reclamaţii. Inspectorii de la Educaţie au poposit la Piteşti luni dimineaţă, 5 iulie, la o zi după alegerile din PNL Piteşti, soldate cu demiterea inspectorului general şcolar Liliana Murguleţ.

Potrivit declaraţiilor acesteia, patru inspectori ai Corpului de Control verifică o situaţie semnalată în învăţământul din Curtea de Argeş şi alte acuzaţii, care vin din partea unei familii.

“Este vorba de reclamaţii făcute de o familie nu de ieri, nici de astăzi, ci de şapte ani încoace şi încă o reclamaţie care vizează legalitatea unor decizii la Curtea de Argeş şi planurile de măsuri luate. Mai multe detalii nu vă pot pune la dispoziţie”- ne-a declarat Liliana Murguleţ.

Întrebată dacă acest control este posibil să fie unul politic, dat fiind scandalul de la PNL Piteşti, Liliana Murguleţ ne-a declarat că „Pot să constat doar nişte fapte.”

Liliana Murguleţ va reveni la catedra de chimie din cadrul Şcolii nr 79 din Capitală, de unde a fost detaşată pentru funcţia de inspector general şcolar la Argeş. “Nu am făcut niciun demers împotriva deciziei de demitere. Mi-am asumat încă de la numire că încetarea mandatului se poate produce în orice moment. – ne-a mai declarat Liliana Murguleţ.

Chiar dacă va reveni în Capitală, aceasta nu va renunţa la poziţia de prim-vicepreşedinte al PNL Piteşti, după cum ne-a mai declarat.

 

G.B.

Write A Comment

error: Content is protected !!