SURPRIZĂ DE PROPORŢII LA ADMITEREA ÎN LICEU: Elevul cu media 7, 76, admis la Colegiul Naţional Zinca Golescu!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Interespublic.ro vă informa zilele trecute că cea mai mare medie obţinută la ADMITEREA ÎN LICEU, care nu a mai apucat să fie repartizată computerizat (posibil din cauza numărului mic de opţiuni completate) este de 7, 76.

Drept urmare, elevul (din satul Păduroiu, comuna Poiana Lacului) s-a înscris la cea de-a doua etapă de repartizare, în baza locurilor rămase libere. Printre liceele intrate în etapa a doua a completării claselor, s-a numărat şi Colegiul Naţional Zinca Golescu Piteşti, care a consemnat un singur loc rămas liber, la profilul Ştiinţe Sociale.

Colegiul Naţional Zinca Golescu a publicat (în 31 iulie) un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, privind modul în care va fi ocupat acest loc: “La CNZG un elev admis la Stiinte sociale s-a stabilit in Germania si parintii au renuntat, in scris, la inscriere. Conform criteriului de medie, acest loc nu poate fi ocupat decat prin repartizare de catre comisia judeteana a unui candidat care solicita, cu un motiv bine intemeiat si CU O MEDIE CORESPUNZATOARE.”

Potrivit metodologiei, elevul care ar fi urmat să ocupe locul liber la Zinca ar fi trebuit să aibă cel puţin ultima medie de intrare din acest an la profilul respectiv, respectiv 8, 96. Din mesajul postat de Colegiu rezultă că ocuparea locului respectiv ar fi trebuit să se facă de către comisia judeţeană şi nu de computer.  Ministerul Educaţiei a publicat însă astăzi rezultatele repartizării computerizate, astfel că elevul cu media 7, 76 (cea mai mare) a ocupat primul loc din lista liceelor, pe care le-a bifat, respectiv Colegiul Naţional Zinca Golescu (foto)

sursa: admitere.edu.ro

PE ACEST SUBIECT: 7, 76- cea mai mare medie din Argeş, rămasă fără un loc în liceu!

PE ACEST SUBIECT: ADMITERE ARGES 2021- ZINCA MAI ARE UN LOC LIBER

G.B.

 

 

 

 

 

Write A Comment

error: Content is protected !!