Mesajul primarului Cristian Gentea, cu ocazia Zilelor Piteştiului

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

„Sărbătoarea oraşului nostru este un moment de bucurie colectivă, chiar dacă în ultimul an pandemia ne-a restricţionat. Am înţeles să ne bucurăm mai mult de lucruri care contează. Am înţeles că relaţia dintre oameni este valoroasă, că o comunitate înseamnă împreună.

În timp, ne-am conturat o identitate. Avem 633 de ani de atestare documentară. Avem istoria şi cultura noastră. Îmi doresc să o conştientizăm mai mult şi să devenim mândri de ea.

Piteştiul este tranzitat permanent, iar cei care-l vizitează ne spun că avem un oraş frumos şi curat. Sigur că avem mult de lucru la infrastructură, transport durabil, investiţii către tranziţia digitală şi ecologică, dar avem şi potenţial. Căutăm oportunităţi şi mai ales să avem voinţa de a dezvolta Piteştiul.

Cetăţenii sunt partenerii administraţiei, alături de toţi reprezentanţii mediilor social, cultural sau de business. Împreună putem dezvolta oraşul pe care îl dorim.

Vă mulţumesc pentru că sunteţi buni cetăţeni.

Vă doresc sănătate şi bucurii în familii, o sărbătoare binecuvântată de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, ocrotitorii spirituali ai Piteştiului!

Şi La Mulţi Ani!”

a transmis astăzi primarul oraşului, Cristian Gentea, cu ocazia Zilelor Piteştiului. 

„Zilele Piteştiului” încep în această seară şi se vor încheia duminică după-amiază. 

Write A Comment

error: Content is protected !!