UPDATE Tânărul a  fost găsit în această seară, în zona localităţii Merişani. Potrivit Poliţiei, este în stare bună. Potrivit mamei, fiul ei a refuzat să fie internat, se află acasă. Nu prezintă leziuni, este în afara pericolului. 

Poliţia continuă să-l caute pe tânărul care  a dispărut în după-amiaza de miercuri, 19 mai. Este vorba de fratele Irinei Maria Aldea (cunoscută de opinia publică ca pictoriţa minune) internată acum în Elveţia, din cauza unor probleme medicale.

În urmă cu o oră, Irina Maria Aldea a anunţat pe Facebook că au trecut 40 de ore de la dispariţia fratelui, Tudor Aldea şi nu au nicio veste.

Interespublic.ro a vorbit cu mama tânărului de 19 de ani, Raluca Tudor:

Poliţia ne-a anunţat că astăzi este posibil să-l caute cu elicopterul şi câteva drone, după ce se mai opreşte ploaia. Nu avem nicio veste. Trebuia să ne vedem miercuri. Pe la ora 11, am vorbit cu el să ne vedem la bloc în jur de 12.30.  A stat la prietena lui, Ana, şi trebuia să vină să-şi ia nişte haine. Mă sunase de pe telefonul Anei, pentru că el nu are telefon. L-a pierdut. L-am aşteptat, nu a venit. Nu am putut să sun pe telefonul Anei, pentru că ea era la şcoală. Apoi, în jurul orei 4, am primit un apel de pe un telefon străin, nu se auzea foarte bine. Tudor mi-a spus ceva de genul că vrea să-şi trăiască viaţa pe care o vrea el. Apoi s-a întrerupt. Era telefonul ciobanului, despre care am aflat ulterior că s-a întâlnit cu el dincolo de Curtea de Argeş. Ciobanul a spus că i-a dat apă şi 10 lei, pentru că l-a văzut speriat,  apoi l-a întrebat unde fuge., pentru că se îndrepta spre munte. Avea hainele pe el atunci. Poliţia a găsit geaca şi hanoracul. A rămas doar încălţat şi în pantaloni. Nu-mi dau seama unde s-a dus, ce a vrut să facă. Nu are probleme, dar ceva s-a întâmplat. Tocmai ce se angajase pe un şantier în construcţii,plătit cu ziua.  Vecinii au spus că l-au văzut înainte râzând cu prietenii, la bancă. Mă rog la Dumnezeu să fie găsit viu.”- ne- a declarat mama lui Tudor Aldea. Aceasta nu înţelege cum băiatul ei a putut ajunge de la Piteşti dincolo de Curtea de Argeş. Nu avea bani la el, nici telefon. „Mereu ştiam de el, nu am avut probleme de acest fel înainte. Mă suna să ştiu de el.”- a mai spus mama băiatului dispărut, Raluca Aldea.

Cine deţine orice informaţii despre acest caz este rugat să sune de urgenţă la 112

Gratiela Bâzoi

Foto- Facebook (cont Irina Aldea) 

Write A Comment