UPDATE Tânărul a  fost găsit în această seară, în zona localităţii Merişani. Potrivit Poliţiei, este în stare bună, urmând a fi evaluat de medici. 

Stirea iniţială: Iubita lui Tudor Aldea, Ana: „Am plecat după el”

„Am plecat după el. Poate mi-l scoate Dumnezeu în cale”. – ne-a declarat Ana, iubita tânărului dispărut fără urmă, Tudor Aldea.

Ana a luat un maxi-taxi din Piteşti spre Curtea de Argeş, pentru a ajunge în locul în care poliţia face cercetări pentru găsirea iubitului ei, de 19 ani.

„Nu era supărat, noi doi nu avem probleme. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat. – a mai spus Ana. La fel ca şi mama lui Tudor Aldea, aceasta nu-şi dă seama cum iubitul ei a ajuns dincolo de Curtea de Argeş, în zona Albeştii de Argeş, în ciuda spuselor cum că ar fi mers pe jos de la Piteşti.

Tudor Aldea a avut un prim termen de judecată, chiar cu o zi înainte de dispariţie (18 mai) într-un dosar deschis pe numele lui de către procurorii argeşeni. Legat de acest aspect, Ana ne-a declarat că nu s-a prezentat, pentru că nu a ştiut de termen, dar nici că părea îngrijorat de respectivul proces.

Cine deţine orice informaţii despre acest caz este rugat să sune de urgenţă la 112

AICI: Mama tanarului disparut: Tudor mi-a spus ca vrea sa-si trăiscă viaţa pe care o vrea el

foto: cont Facebook Irina Aldea, căutări Poliţie 

Write A Comment