OFL Argeş, la Gala Femeilor liberale de excelenţă de la Sibiu

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Organizaţia Femeilor Liberale Argeş a fost prezentă astăzi la Gala „Femeile liberale premiază excelența”, organizată la Sibiu, în prezenţa preşedintelui României, Klaus Iohannis şi a soţiei acestuia. Potrivit declaraţiilor Anei Stan, preşedintă a OFL Piteşti, cu această ocazie, unui număr de zece femei le-au fost recunoscute meritele aduse în domeniile importante ale societăţii româneşti, precum educaţia, cultura, sportul sau protecţia şi siguranţa socială:

  1. Educație – Liliana Romaniuc, Președinte Asociația română de literație
  2. Dedicare în profesie – prof Marinela Neacșu Sibiu
  3. Sănătate – Dr. Livia Ognean, neonatolog Sibiu
  4. Implicare comunitară – Gabriela Alexandrescu, Președinte executiv „Salvați copiii”
  5. Antreprenoriat/Caritate – Doina Cepalis, antreprenor de succes, Te-Rox Prod/crește 30 de copii din medii defavorizate din zona rurală
  6. Cultură – Anca Mona Mariaș. Profesor, compositor, pianist, Dirijor Vip Junior
  7. Campania împotriva violenței în familie – Simona Voicescu, Director Asociația Necuvinte –
  8. Persoane cu dizabilități – Lidia Leahu, model Atipic Beauty și președinte al organizației Abilidy
  9. Administrație – Daniela Câmpean, Președinte CJ Sibiu
  10. Sport – Echipa de tenis de masă a României, campioană europeană                                                                           

Ana Stan: “Femeile sunt parte a echipei care poate construi România Normală”

Alături de familia prezidenţială, la eveniment s-au aflat  Florica Chereche- președinta OFL România, Raluca Turcan- preşedinta PNL Sibiu, Astrid Fodor, primar al Sibiului, dar şi Doris Pack, preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European.

“Organizaţia Femeilor Liberale a premiat excelenţa feminină. Aşadar, la Sibiu a fost, putem spune, centrul excelenţei. Au fost premiate femei care s-au implicat în societatea românească, prin activităţi dedicate celor care au avut şi au nevoie de susţinere, în diferite domenii de activitate. În prezenţa familiei prezidenţiale au urcat pe scenă, rând pe rând, nu doar femei liberale, ci şi femei fără apartenenţă politică, dar care prin acţiunile lor au fost şi sunt vocea celor care oricând ne pot reprezenta cu cinste în ţară şi în afara graniţelor ei. Aceasta seară demonstrează că femeile sunt parte a echipei care poate construi România Normală. Căci normalitatea trebuie să fie parte a vieţii tuturor românilor.”- a declarat pentru interespublic.ro Ana Stan, preşedintă a femeilor liberale din Piteşti.

Tablou natural cu OFL Piteşti, de ziua lui Carmen Iohannis

Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a aflat vineri, 1 noiembrie, la Piteşti, unde a participat la Adunarea generală a Filialelor PNL din regiunea Sud-Muntenia. Cu această ocazie, preşedinta OFL Piteşti Ana Stan i-a dăruit acestuia un tablou natural, făcut din muşchi şi licheni de pădure, o reală operă de artă. Tabloul natural a fost surpriza OFL Piteşti pentru soţia şefului statului, Carmen Iohannis, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe data 2 noiembrie.

 

Write A Comment