Simona Bucura Oprescu, provocare pentru colegii parlamentari

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Nu contează locul pe care termini cursa, ci modul în care ai parcurs-o, exact ca-n viață.

Tocmai de aceea, astăzi am fost din nou partener de drum, nu concurent, cu domnul Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni. Am împărțit într-un mod fair-play până și acest viraj strâns (foto 1):

– Interior viraj, auto nr. 605 categoria H3 – la volan, Ion Georgescu
– Exterior viraj, auto 622 categoria H1 – la volan, subsemnata.

Deci, ați înțeles, am luat microbul!

Vacanța parlamentară nu trebuie să însemne pentru noi, deputații si senatorii, doar concediu. Activitățile de muncă din perioada verii pot fi adaptate însă la o atmosferă ceva mai destinsă. Astfel, am decis să merg acasă, în Argeș, pentru a căuta cele mai atractive oportunități de dezvoltare a turismului în zonă, atât de necesar după un an de pandemie.

Prima vizită – orașul Mioveni, gazda Campionatul Național de RallyCross, 3-4 iulie 2021. Concluzia? Senzațional!

Argeșul este un județ atât de ofertant și spectaculos prin peisajele sale.

❗️Așadar, vreau să lansez oficial, la acest început de vacanță parlamentară, o PROVOCARE pentru toți colegii deputați și senatori PSD din România, pentru că doar împreună dovedim că se poate:
Nominalizați și promovați cel puțin două evenimente din județele dumneavoastră de reședință, care vor avea loc în această vară.

Indiferent de ce gen, atâta vreme cât ele pot fi un magnet pentru turiști. Fie că vorbim despre competiții sportive, festivaluri de weekend sau concerte de o singură zi.

Încep eu:

– Topoloveni Summer Tour – ediția 6 – 4 iulie 2021, Topoloveni (competiție de mountainbike)
– Poenari Archangels Fest – ediția 1, 23-25 iulie 2021, Corbeni-Transfăgărășan (festival moto)
– Archangels Motor Fest – ediția 3, 10-12 septembrie 2021, Topoloveni (festival moto)

Felicitări și mulțumiri tuturor organizatorilor privați care au ales județul nostru pentru aceste evenimente și, totodată, felicitări autoritățilot locale și județene care înțeleg că trebuie să susțină și astfel de activități, pentru că tot efortul se întoarce astfel chiar în favoarea comunității gazdă!Deputat PSD de Arges, Simona Bucura Oprescu

Write A Comment