CRIMA de la Bascov/Mesaj de condoleanţe din partea conducerii Spitalului Militar Piteşti

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

„Suntem alături de colegul nostru, domnul Gheorghe Rusu, în tragedia care a lovit asupra familiei sale. Sincere condoleanţe!” – a transmis astăzi comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Ion Jianu” Piteşti, col. dr.  Gheorghe Tudor, prin intermediul interespublic.ro.

Gheorghe Rusu, angajat în cadrul Biroului de Resurse Umane din cadrul Spitalului Militar Piteşti (fost şef al Biroului, locotenent colonel în rezervă) este bărbatul care şi-a găsit soţia, copilul, socrii şi cumnatul ucişi în propria casă de la Bascov.

„După ce a apelat 112, domnul Gheorghe Rusu m-a sunat să-mi spună cum… şi-a găsit familia. El tocmai ce ajunsese acasă de la spital. Mi-a spus că poarta era legată cu un lanţ, a sărit gardul, iar în casă peste tot numai sânge. Este cumplit. Soţia sa, Genţiana Rusu, a lucrat tot la noi, ca biolog, a fost Şefa Laboratului de Analize Medicale, până s-a pensionat.”– ne-a declarat comandantul Spitalului Militar, col. dr. Gheorghe Tudor.

Viorel L, bărbatul care şi-a omorât familia (sora, nepoata de cinci ani, fratele – taximetrist în Bascov- şi părinţii), are 52 de ani şi suferă de afecțiuni psihice. Acesta a declarat anchetatorilor că a premedidat să-şi omoarele rudele.

Autorul multiplei crime locuia în aceeaşi casă cu fratele şi părinţii, în aceeaşi curte aflându-se şi locuinţa soţilor Gheorghe şi Genţiana Rusu.

Potrivit antena3, după ce şi-a omorât familia, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, dar a fost oprit la timp de poliţişti.

foto slider- sursa antena3

Write A Comment