Viorel Letcan şi-a omorât mama (Iulia Letcan), tatăl (Aurel Letcan), fratele (Marius), sora (Genţiana Rusu) şi pe fiica acesteia (Silvia) de cinci ani. Bărbatul, care suferă de schizofrenie, a fost arestat astăzi, prin decizia judecătorilor Tribunalului Argeş: „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În baza art. 226 C.p.p., rap la art 223 alin. 2 Cod pr pen dispune arestarea preventiva a inculpatului Letcan Viorel, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 10.08.2022 şi până la data de 08.09.2022, inclusiv .”

Gheorghe Rusu, soţul Genţianei Rusu, fost locotenent colonel, angajat la Spitalul Militar Piteşti, este cel care şi-a găsit familia măcelărită, ieri, după serviciu.

O cunoştinţă a familiei criminalului, Ina Florea, spune că părinţii au luptat mult să îl întreţină, zi de zi, pe Viorel Letcan. „Criminalul, în anul doi de facultate, îndrăgostit şi părăsit…a căzut psihic. I-am cunoscut personal pe toţi cei lucizi (mai puţin pe fetiţă care s-a născut după mai multe tratamente prin înseminare repetată) şi este de necrezut această multicrimă. Doamne apără şi păzeşte sufletul celui care i-a găsit.”


Pe acelaşi subiect: Mesaj de condoleanţe din partea Spitalului Militar

Viorel Letcan

Ina Florea a descris-o în câteva cuvinte pe mama criminalului, Iulia Letcan: „O femeie blândă şi muncitoare. Muncea în casă, grădină şi pe lângă grija fiului bolnav, făcea croitorie pentru familia lărgită. Era de o blândeţe inimaginabilă, iar soţul ei, Aurel, era completarea familiei”. „Soţii Rusu au încercat toate mijloacele să aibă casa lor, fetiţa lor. M-am întâlnit la Auchan cu domnul Rusu şi mi-a mărturisit cât de fericiţi sunt că au o fetiţă. Doamne ce tragedie! Nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul, inima şi mintea acestui om.”- ne-a declarat Ina Florea, care mai spune că a locuit, până acum trei ani, gard în gard cu cei care au fost ucişi.

foto slider- playtech.ro

Write A Comment