PSD ARGEŞ: Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis, în ședință extraordinară, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, având în vedere suspiciunile apărute la adresa domniei sale.

Am urmat aceeași cale care a fost adoptată de PSD în toată țara. Conform Constituției, primarul Ion Georgescu beneficiază – care oricare cetățean al României – de prezumția de nevinovăție.

Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz. Dăm asigurări locuitorilor din Mioveni că administrația locală a orașului va beneficia în continuare de toată susținerea noastră, astfel încât proiectele de dezvoltare derulate la nivelul orașului atât prin fonduri locale, cât și guvernamentale și europene nu vor avea de suferit.
Suntem convinși, în egală măsură, că organizația din Mioveni a PSD are capacitatea de a rămâne la fel de puternică și de unită și va sprijini și pe mai departe programul de dezvoltare a orașului, inclusiv prin activitatea din cadrul Consiliului Local, a transmis astăzi Biroul Permanent Județean al PSD Argeș.

 

PE SUBIECT: Comunicatul DNA, in cazul primarului din Mioveni

PE SUBIECT: Primarul Ion Georgescu a fost exclus din PSD!

Write A Comment