Sînziana Nicolae, fiica denunţătorului din dosarul primarului Ion Georgescu: „După rezidenţiat, suntem şomeri!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Mass-media locale şi naţionale au făcut public numele denunţătorului din dosarul primarului din Mioveni, Ion Georgescu- acuzat de trafic de influenţă şi reţinut pentru că ar fi promis, contra sumei de 30.000 de euro, să-i angajeze fiica la Spitalul Orăşenesc Mioveni.

Conform presei, denunţătorul este şeful Poliţiei Locale Piteşti (director general), Valerică Nicolae, a cărui fiică este medic în specializarea chirurgie la Spitalul Costeşti.

Este vorba de medicul Sînziana Nicolae (foto), de la care am încercat să luăm un punct de vedere privind acuzaţiile aduse primarului Ion Georgescu. Am întrebat-o pe dr Sînziana Nicolae în primul rând dacă şi-a dorit să lucreze la Spitalul Mioveni şi a întâmpinat probleme, dacă a fost audiată până la această oră de DNA şi care este punctul dumneaei de vedere, în contextul reţinerii primarului Ion Georgescu.

Iată declaraţia acesteia: „Nu pot să vă spun dacă am fost audiată de DNA, nu am nimic de declarat, nu doresc să fac declaraţii. După rezidenţiat, suntem şomeri. Mi-am dorit să am un loc de muncă, să-mi fac meseria. Medicina! Am început la Spitalul Militar, unde am şi astăzi gărzi.”- a declarat medicul Sînziana Nicolae pentru interespublic.ro.

Sînziana Nicolae, fiica lui Valerică Nicolae, este medic specialist chirurgie generală la Spitalul Orăşenesc Regele Carol 1 Costeşti (din martie 2023) şi la Spitalul Militar de Urgenţă Dr. Ion Jianu Piteşti, din luna aprilie a acestui an. A fost medic rezident Chirurgie Generală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, până în ianuarie 2023.

Tatăl doctoriţei, Valerică Nicolae, este prieten cu primarul Ion Georgescu de circa 30 de ani, conform avocatei edilului- Ingrid Alexandrescu.

sursă foto- LinkedIn, Sînziana Nicolae

(Graţiela Bâzoi)

PE SUBIECT:  PSD ARGEŞ: Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz

Primarul Ion Georgescu a fost exclus din PSD!

Comunicatul DNA, după reţinerea primarului din Mioveni

Write A Comment