VERDICT! Profesorul de sport de la Brătianu rămâne arestat preventiv!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Profesorul de sport Marinescu Ionuţ Cosmin din cadrul Colegiului I.C. Brătianu rămâne în arest preventiv, au decis astăzi judecătorii Tribunalului Argeş, prin hotărâre definitivă.

DECIZIA:

Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Marinescu Ionuţ Cosmin, împotriva încheierii penale pronunţate la data de 19.03.2024 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti în dosarul nr. 5176/280/2024. În temeiul art. 275 alin.2 C.pr.pen., obligă contestatorul Marinescu Ionuţ Cosmin la plata sumei de 250 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 21.03.2024.

Profesorul de sport este anchetat pentru agresiunea sexuală a unei minore din ciclul gimnazial al Colegiului.

Prin decizia de astăzi, rămâne definitivă hotărârea emisă de Judecătoria Piteşti în data de 19 martie, care prevede arestul preventiv al profesorului până la data de 17 aprilie inclusiv. 

PE SUBIECT: Profesorul Cosmin Marinescu de la Brătianu, arestat pentru 30 de zile, ar fi încercat să sărute o minoră de gimnaziu!

Write A Comment