Alianța între PSD și PNL din Pitești distruge Pădurea Trivale

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

!Joi, în ședința de Consiliu Local, Cristian Gentea, consilierii locali PSD și mai mulți consilieri locali din partea PNL vor să îngroape definitiv transformarea Pădurii Trivale în arie naturală protejată.

Timp de 13 ani, toți PSD-iștii care au condus Primăria Pitești au pus bețe în roate proiectului care proteja pădurea noastră de rechinii imobiliari. Timp de 13 ani au dat autorizații de construire în pădure, au retrocedat-o și au decimat-o, hectar cu hectar.

Acum, sub pretextul transformării în „pădure-parc”, Pădurea Trivale nu va mai putea fi declarată arie naturală protejată. Rechinii imobiliari din jurul lui Gentea vor avea liber să intre cu buldozerele în pădure.

Nu putem permite așa ceva! Am strâns peste 2.000 de semnături pentru salvarea Pădurii Trivale. Am arătat că piteștenii își doresc ca pădurea să fie arie naturală protejată, să fie o pădure de care să se bucure copiii și nepoții noștri, nu doar o parcelă de pământ din care Gentea, alături de consilierii PSD și o parte dintre consilierii PNL, să câștige bani.

Vrem aer curat, nu blocuri, case și alte construcții în pădure.

Joi, vom pune pe masa Consiliului Local semnăturile strânse pentru salvarea Pădurii Trivale.

Îi transmit și aici lui Cristian Gentea: Nu te atinge de Pădurea Trivale! Este pădurea piteștenilor, nu pădurea ta și a sponsorilor tăi!

(USR ARGES)

Write A Comment