Alina Gorghiu: Argeșenii încep să vadă în PNL șansa la o viață mai bună pentru următorii ani

PNL Argeș are forța să abordeze singur alegerile din 2024, nu în alianță cu un alt partid
Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi a avut loc, la Bughea de Sus, întâlnirea lunară a primarilor liberali din Județul Argeș cu conducerea organizației județene, în frunte cu Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș. Invitat special a fost prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Dan Motreanu.
Printre temele abordate s-au numărat situația politică actuală, dar și modul în care alegerile din 2024 vor influența dezvoltarea țării pe viitor. În deschiderea reuniunii, Alina Gorghiu a arătat că PNL Argeș este în curs de a definitiva pregătirile pentru alegerile din anul 2024. Și că, la momentul actual, crede că PNL Argeș are forța să abordeze singur alegerile din 2024, nu în alianță cu un alt partid.

În plus, președinta PNL Argeș a menționat că, față de localitățile unde există deja primari PNL care sunt apreciați de cetățeni, au început să dea rezultate, în ultimele luni, și eforturile candidaților liberali din marile orașe. Argeșenii încep să vadă în PNL șansa la o viață mai bună pentru următorii ani.

Pericolul reprezentat de droguri, dar și rolul major al investițiilor în infrastructura justiției pentru ca justițiabilul să beneficieze de acest serviciu public la calitate superioară, au fost, de asemenea, teme de interes abordate de către Alina Gorghiu.
Dan Motreanu a arătat că, în momentul de față, este foarte important să fie asigurată stabilitatea țării. Dar este dificil ca liberalii să fie singurii care doresc stabilitatea, pentru că într-o astfel de situație vor fi singurii care decontează politic pentru aceasta. Acesta a menționat că asigurarea stabilității are două componente: funcționarea corectă a majorității parlamentare, dar și o stabilitate și o coerență a politicilor publice și a proiectelor care sunt implementate de partidele aflate la guvernare.
După ce a prezentat evoluția elementelor de strategie politică și electorală în contextul alegerilor din 2024, prim-vicepreședintele PNL a arătat că profilul candidatului PNL pentru alegerile prezidențiale va fi foarte important. Pentru că PNL are potențialul de a da din nou României un președinte liberal.
Dan Motreanu a făcut referire și la tradiția liberalismului: „Ea este extrem de puternică în Argeș, județul de unde au provenit fondatorii PNL, Brătienii. Încă de la fondarea sa, și inclusiv în prezent, identitatea politică a PNL este aceea de a sustine modernizarea României și de a promova proiectul european și pe cel al apartenenței euro-atlantice în societatea românească”.

Una dintre ideile discutate în cadrul întâlnirii a fost aceea că PNL Argeș este una dintre organizațiile județele liberale cu un mare potențial de creștere raportat la rezultatele mai modeste obținute în trecut.
PNL este șansa României de progres și după 2024!

(Comunicare PNL Argeş)

Write A Comment