Potrivit  vicepresedintei Senatului, Alina Gorghiu, totodata presedinta interimara a PNL Arges, astazi a fost o zi foarte importanta pentru statul roman: marcarea celor 18 ani de cand Romania este membra NATO.  Dupa cum se stie, in aceste zile, in SUA se desfasoara  vizita presedintelui PNL , Florin Cîțu, din a carui delegatie face parte si Alina Gorghiu, alaturi de alti parlamentari,

„Zi importantă! Întâlnirea președintelui Florin Cîţu și a delegației Senatului României cu al treilea om în stat din SUA, în ziua în care se împlinesc 18 ani de când România a devenit parte a celei mai puternice alianțe politico-militare din istorie, NATO!  Celebrăm 25 de ani de Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii. O discuție deschisă cu președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, despre importanța României în alianța transatlantică, despre includerea României în programul Visa Waiver și dezvoltarea capabilităților forțelor armate române.
Am căutat împreună noi oportunități de dezvoltare economică pentru prosperitatea țărilor noastre, care să țină cont de dinamica regională actuală.”- a anuntat astazi Alina Gorghiu.

Write A Comment