Aura Băilescu- aleasă președintă a femeilor liberale din Mioveni

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Aura Băilescu a fost aleasă la conducerea OFL Mioveni, reprezentand o nouă direcție pentru forța feminină în politica locală, conform PNL Arges.

Astăzi, la Mioveni, Organizația Femeilor Liberale își deschide un nou capitol sub conducerea noii președinte, Aura Băilescu (foto mijloc) Întâlnirea a fost onorată de prezența doamnei Alina Gorghiu, ministra Justiției și președintă PNL Argeș, a senatorului Danut Bica, a președintei OFL Argeș, Cristina Ghinet, și a unei echipe solide din cadrul BPJ al PNL Argeș.

Aura Băilescu, antreprenoare dedicată și plină de inițiativă civică, preia cu determinare conducerea organizației de femei din Mioveni, aducând un suflu nou și energie proaspătă în arena politică locală.

Noua echipă OFL Mioveni, condusă de Aura Băilescu, este pregătită să susțină schimbări semnificative pentru o comunitate mai puternică și mai unită. Prin implicarea activă în politică și proiecte locale, această echipă dorește să contribuie la transformarea în bine a comunității locale. Le urăm mult succes colegelor din Organizația Femeilor Liberale și multe proiecte bune pentru Mioveni!

PNL ARGES

Write A Comment