Ion Mînzînă: “Un tun de 1 MILIARD de euro! Bandiţilor!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Peste 50 de milioane de vaccinuri cumpărate în plus, în condițiile în care Ministerul Sănătății a anunțat că numărul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul român Comisiei Europene era de 10,7 milioane! Nu am spus-o eu, sunt citate din referatul DNA pentru Florin Cîțu (PNL), Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă (USR)!

În 2019, datoria publică după guvernarea PSD era de 35,1%. În timpul Guvernului Orban (cu Cîțu ministru al Finanțelor), a explodat la 47% în 2020, apoi Cabinetul Cîțu a dus-o și el la 49% în 2021. Din banii aceștia împrumutați au cumpărat vaccinurile!

E prăpăd în PNL, după ce au aflat că Cîțu e PENAL chiar și în România! Măi, reziștilor, Nu mai faceți scut în jurul penalilor!

Fără penali în funcții publice! Nu mai încercați să blocați actul de justiție! Lăsați-i să-și probeze nevinovăția în instanță! Nu ăsta era discursul vostru? De asta i-ați ținut pe românii prizonieri în casă până și de Paște, de asta ați închis școlile, spitalele, bisericile și companiile? Bandiților‼️ Nici nu știu ce a fost mai rău pentru România: pandemia COVID sau guvernarea PNL + USR total anti România.

Îi lansez fostului pușcăriaș din SUA, acum Penal în România o provocare, că Cîțu nu cred că a uitat: Angajează-l acum pe fostul tău consilier personal din perioada când erai prim-ministru, pe Radu Perianu, să te apere în instanță‼️ Ai curaj!

#FărăPenaliÎnFuncțiiPublice

#MafiaCOVID

comunicare PSD Argeş 

Write A Comment