Cătălin Gherzan: „Celor de la AUR le lipseşte aroganţa, sunt extrem de comunicativi şi apropiaţi cu oricare dintre membrii partidului”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Cătălin Gherzan, fost candidat la Primăria Piteşti, a decis să se alăture AUR, partidul condus de George Simion, date fiind principiile comune pe care le împărtăşeşte cu doctrina acestei formaţiuni.

„M-am alăturat AUR, pentru că este un partid care încearcă să rezolve problemele poporului. Este un partid care pleacă tocmai de la talpa ţării, pentru a rezolva problemele cetăţenilor, acele probleme pe care restul partidelor doar le promovează în campaniile electorale, în numele unor platforme pentru care doar promit soluţii, măsuri. Fiind un partid de patrioţi, simt că mă pot identifica cu AUR.

Liderii AUR sunt persoane cu care poţi discuta orice, sunt oameni total diferiţi de cei pe care îi vedem că ne conduc. Celor de la AUR le lipseşte aroganţa, sunt extrem de populari, comunicativi şi apropiaţi cu oricare dintre membrii partidului.

Sper, în sfârşit, să am ocazia să fac lucruri bune pentru oameni. Oamenii sunt destul de confuzi, din cauza controversatei Alianţe PNL/PSD/UDMR.

De asemenea, deciziile care vizează obligativitatea certificatului verde sunt destul de sensibile, ţinând cont că o mare parte a populaţiei nu a putut fi convinsă de către autorităţi să se vaccineze. Dacă şi o parte a sistemului medical, cel care ar trebui să ştie beneficiile vaccinului, este destul de reticentă în această privinţă, atunci nici încrederea populaţiei în vaccinare nu poate fi mai mare decât este. Să avem grijă să nu facem mai mult rău populaţiei!!!’’- declară Cătălin Gherzan, manager Lexford Castel.

in foto: Cătălin Gherzan, alături liderii AUR, George Simion şi Claudiu Târziu

Write A Comment