Ce spune Elena Iagăr despre decizia de a intra in PNL!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Mutare neașteptată pe tabla de șah a politicii argeșene, la început de an electoral.

Elena Iagăr, managerul Centrului Județean de Cultură și Arte Argeș, a decis să intre în PNL Argeș.

Întrebată care au fost motivele care au determinat-o să facă acest pas destul de surprinzător, Elena Iagăr ne-a declarat că a venit momentul să facă politică.

Motivele sunt strict personale și, din politețe față de unii membri PSD pe care i-am respectat și îi voi respecta în continuare, nu vreau să le comentez. Nu am făcut politică până acum, dar am ajuns la concluzia că este necesar să fac asta, pentru că m-am săturat să văd cum unii politicieni cred că promovarea tradițiilor românești se reduce la a-ți pune tricolorul în piept și a-ți face poze îmbrăcat în costum popular, poate și acela împrumutat. Salvarea, păstrarea și afirmarea culturii românești este o misiune plină de răspundere, pe care eu mi-am asumat-o deplin și voi continua să o fac până la sfârșit, cu toată ființa mea.

PNL este un partid politic serios, cu istorie veche și doctrină bine definită. Echipa este valoroasă, unită și devine, pe zi ce trece, tot mai puternică, iar doamna Alina Gorghiu mi-a dat încredere că aici voi găsi înțelegerea și susținerea necesare pentru a dezvolta și a duce mai departe ceea ce am reușit să construiesc până acum. Având în vedere că, până să vin la Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, am muncit toată viața în mediul privat, am o structură liberală. Probabil de aceea am și reușit să fac performanță într-o instituție de stat, pentru că am condus participativ și riguros, ca în companiile private.”- a declarat Elena Iagăr pentru interespublic.ro.

Write A Comment