Cristi Călin, denunţătorul deputatului Aurel Bălăşoiu, nu este străin nici de politică.

Deşi acesta a afişat pe contul de Facebook că este membru al Organizaţiei PNL Bacău, acest lucru a fost infirmat de surse oficiale din conducerea PNL a acestui judeţ.  „Cristi Călin nu există în baza de date a PNL Bacău. Nu este membru PNL”- a declarat Mircea Fechet, deputat PNL şi preşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor din Bacău, pentru interespublic.ro.

CITIŢI ŞI: Cristi Călin a furnizat presei poze doar cu spatele lui Aurel Bălăşoiu, prezentat ca fiind Episcopul de Tulcea!

Cristi Călin a candidat în schimb pe lista consilierilor locali ai PSD din comuna Horgeşti, judeţul Bacău, localitatea sa de domiciliu, la alegerile locale din anii 2016 şi 2020, fără a câştiga însă un mandat.

Informaţia a fost făcută publică aseară, în cadrul podcastului „Judecata de Acum”, susţinut de jurnaliştii de investigaţii Vlad Stoicescu şi Ovidiu Vanghele, fondatori ai proiectului jurnalistic Să fie Lumină. 

AICI: Deputatul Bălăşoiu îşi cere IERTARE faţă de Biserică!

Primăriţa PSD a comunei Horgeşti, Luminiţa Temea, a confirmat pentru interespublic.ro că acesta a candidat pe listele PSD, dar nu a dorit să dea mai multe amănunte, dacă, de exemplu, Cristi Călin mai este sau nu membru al Partidului Social Democrat.

Declaraţia de avere a lui Cristi Călin, dată în calitate de candidat la Consiliul Local al comunei Horgeşti: CLICK AICI: DECLARATIE AVERE CRISTI CALIN 

AICI: Alina Gorghiu, petiţie pentru demiterea deputatului Aurel Bălăşoiu!

(Graţiela Bâzoi)

Write A Comment