Deputatul Aurel Bălăşoiu îşi cere iertare faţă de biserică şi spune că tânărul din imagini NU este minor!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Am insistat la deputatul Aurel Bălăşoiu cu întrebarea dacă tânărul alături de care apare în imaginile care au scandalizat opinia publică este sau nu minor, iar acesta ne-a declarat astăzi următoarele: “Tânărul din fotografii nu este minor. Niciodată nu am avut nicio relaţie cu un minor, aşa cum se vehiculează”.

Deputatul transmite că îşi cere scuze faţă de biserică, pentru că a fost târâtă în acest scandal: “Îmi pare rău că au fost implicate în acest scandal feţele bisericeşti, faţă de care îmi cer iertare. Se doreşte, din câte observ, să se lovească în această instituţie, care nu are absolut nicio implicare”. – a declarat deputatul Bălăşoiu pentru interespublic.ro.

De asemenea, l-am întrebat pe parlamentar despre înregistrarea publicată de gândul.ro, în care acesta poartă mai multe discuţii cu un aşa-zis călugăr-amant. Aurel Bălăşoiu spune că: “este o înregistrare în maşină, de vineri seara cred. Din discuţia purtată cu el, mi-am dat seama la un moment că sunt înregistrat, pentru că am realizat ce vrea să atingă, unde vrea să ajungă. Eu nu am consumat droguri, nu am săvârşit nicio infracţiune. Nu am fost chemat de procurori, nu am dat nicăieri nicio declaraţie. Dacă mă vor chema, mă voi duce indiferent de oră.”

La întrebarea dacă va demisiona din Parlament, deputatul a spus că nu va face asta, pentru că nu a săvărşit nicio infracţiune.

La întrebarea punctuală, Nu ar fi moral să demisionaţi?, Aurel Bălăşoiu a răspuns: “Despre ce moral vorbim? Constituţia ce spune? Dacă era începutul cu mine, mai spuneam. Dacă în interiorul familiei, eu nu am nicio problemă…Problema este că vor să atingă copiii. Iar copiii sunt familişti, au şi ei copii.”– ne-a declarat deputatul Bălăşoiu.

Aurel Bălăşoiu a fost exclus din PSD, printr-o decizie a conducerii centrale, ulterior apărând în presă imagini cu acesta în ipostaze compromiţătoare.

În acest moment, se pare că cel care l-a înregistrat pe deputat, potrivit conversaţiei publicate aseară de gândul.ro, este audiat de procurori. 

Graţiela Bâzoi

Write A Comment