Mihai Coteţ, noul preşedinte al PNL Piteşti: “Aceasta va fi provocarea: să înlăturăm prăpastia între vorbă și faptă!”

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Consilierul local, totodată omul de afaceri Mihai Coteţ, a fost ales astăzi în funcţia de preşedinte al PNL Piteşti. Nu a avut contracandidat, notăriţa Ana Stan retrăgându-se ieri din această cursă. Mihai Coteţ a fost ales cu 236 de voturi, 5 voturi fiind nule.

După un play-back politic îndelungat, a sosit momentul unui restart sănătos

La alegerile de astazi au participat membri ai conducerii PNL de la centru, alături de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Alina Gorghiu, care şi-a anunţat candidatura pentru prima funcţie a PNL Argeş, ce va fi disputată în luna mai. Deputatul Daniel Constantin, prezent la alegeri, i-a îndemnat pe liberali la mai puţine discursuri şi la mai multe fapte, susţinând că Mihai Coteţ este omul potrivit pentru conducerea PNL Piteşti, dar şi pentru funcţia de viceprimar al Piteştiului. După alegeri, Mihai Coteţ a declarat că, după un îndelung play-back politic, a sosit momentul unui restart sănătos al liberalilor: „Astăzi a câștigat echipa PNL Pitești, nu a câștigat Mihai Coteț. Așa cum spuneam, nu cred în lideri providențiali, ci în oameni implicați și cu bune intenții. Pentru prima oară am văzut în ochii colegilor mei entuziasm și încrederea că poate fi și altfel în PNL Pitești. După o lungă perioadă de play-back politic, era momentul să dăm un restart sănătos organizației noastre. Știm unde suntem și știm unde trebuie să ajungem. Opoziția îndârjită de care ne lovim ne face să realizăm zi de zi că, da, suntem pe drumul cel bun și nu ne vom opri din a reprezenta cu onestitate comunitatea noastră. Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținere și implicare! Este motivant să știi că ai cu cine trage la aceeași căruță”- a declarat Mihai Coteţ, după ce a fost ales preşedinte al PNL Piteşti. 

Înainte de primirea votului, în discursul său, Mihai Coteţ a susţinut: „Aceasta va fi provocarea: să înlăturăm prăpastia între vorbă și faptă. Să facem ceea ce spunem. Și, la fel de important, să nu spunem una, și să facem alta! Știu că s-au adunat multe tensiuni și nemulțumiri în PNL Pitești. Vreau să rearmonizăm relațiile dintre noi, pentru că trebuie să ne canalizăm energia și eforturile către lucrurile care contează cu adevărat”.

 

Write A Comment