Norris Măgeanu este noul preşedinte al PNL Câmpulung

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Norris Măgeanu a fost astăzi desemnat noul preşedinte al PNL Câmpulung, în prezenţa preşedintelui PNL, preşedinte al Senatului- Nicolae Ciucă, a ministrei Justiţiei, preşedintă a PNL Argeş- Alina Gorghiu, a vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Lucian Bode, şi ai altor oficiali liberali de la centru şi din Argeş.

Nicolae Ciucă: Eu sunt convins că se va face administrație pe măsura acestei virtuți, a tinereții, a entuziasmului, a disponibilității la a se sacrifica pe sine pentru binele comunității, a faptului că are rădăcinile aici, în Câmpulung. Că are o echipă și are în spate, iacătă, o organizație care îl va ajuta și îi va da tot sprijinul pentru a putea să desfășoare o campanie prin care să convingă cetățenii din municipiu să parieze, de data aceasta, pe o administrație liberală. Are pregătirea necesară, are viziunea necesară și proiectele dumnealui trebuie să aibă aceeași convergență cu interesele, cu dialogul și cu așteptările pe care le veți desluși de la cetățenii Municipiului Câmpulung”

Lucian Bode:La Câmpulung, s-a alăturat echipei liberale domnul Norris Măgeanu, un om nou în politică dar cu multă determinare și dorință de a se implica în viața comunității locale. Fiind, nu de ieri de azi, un promotor al zonei Câmpulung, sunt convins că împreună cu echipa liberală va face o treabă bună la Câmpulung. Pentru Câmpulung, e nevoie de un lider local care să fie profund conectat la realitățile și nevoile orașului. Un lider care nu doar înțelege, dar și simte pulsul comunității. Acest lider trebuie să fie un om de acțiune, nu un visător, cineva care pune comunitatea pe primul loc, nu aspirațiile personale.”

Alina Gorghiu: “Orașul are mare nevoie de oameni ca tine, legați de aceste locuri de multe generații. Deși mai avem mult de lucru, eu mă gândesc deja la tine nu doar ca la viitorul candidat PNL la primărie, ci chiar ca la viitorul primar de la Câmpulung, pentru că ești un om cu capacitate managerială dovedită și duci proiecte la bun sfârșit.”

sursă foto- PNL Câmpulung

 

Write A Comment