Elena Iagăr i-a reziliat contractul Laviniei Năstase. CONTRACTUL!

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Lavinia Năstase fusese angajată de managerul Şcolii Populare de Arte, Elena Iagăr, pentru a întocmi patru comunicate de presă pe lună, contra sumei de  550 lei. Cele două semnaseră un contract de colaborare (nr. 468) în data de 2 aprilie 2019. În data de 24 iunie, Ziarul Gherila a publicat contractul de colaborare al Laviniei Năstase cu Scoala de Arte, informând totodată că aceasta a pierdut la Tribunal şi procesul prin care a contestat ordinul primăriţei din Ştefăneşti, Jenica Dumitru, care a demis-o din funcţia de manager de la Centrul Cultural Ştefăneşti.

Tot pe acest subiect, ziarul Ancheta a cerut  informaţii de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii, privind contractul dintre Elena Iagăr şi Lavinia Năstase. Potrivit ziariştilor care o citează pe Elena Iagăr, la acest moment „între Şcoala Populară de Arte şi Meserii Piteşti şi doamna Lavinia Năstase sau societăţi reprezentate de aceasta nu există relaţii contractuale.”, de unde rezultă că Laviniei Năstase i-a fost reziliat contractul de colaborare. Rezilierea contractului dintre cele doua este cel puţin discutabilă, mai ales la nivelul Consiliului Judeţean Argeş,  Şcoala de Arte Populare şi Meserii aflandu-se in subordinea administratiei judetene.

Contractul era valabil până în decembrie

Managerul Elena Iagăr şi Lavinia Năstase îşi asumaseră un contract de cesiune neexclusivă a drepturilor conexe ale dreptului de autor, pentru conceperea unui număr de patru comunicate de presă pe lună, cu privire la activitatea cultural artistică desfăşurată de Şcoala Populară de Arte şi Meserii. Contractul dintre cele două a fost încheiat pentru perioada 3.04.2019-31.12.2019,cu o plată stabilită între zilele de 24 şi 30 ale lunii. Suma pentru întocmirea celor 4 comunicate de presă era de 550 lei brut pe lună. Potrivit contractului, această sumă putea fi diminuată dacă Lavinia Năstase nu participa la activităţile cultural-educative stabilite de Şcoala Populară şi avizate de către Consiliul Judeţean Argeş.

Articol GHERILA, 24 iunie a.c.:

Articol ANCHETA, 15 iulie a.c.:

PE SUBIECT: Lavinia Nastase, in judecata pentru lovire si alte violente

Write A Comment