Ce a cerut astăzi Elena Lasconi în procesul PARDON

Share pe Facebook Share pe Whatsapp Share pe Messenger Share pe email

Astăzi, la Tribunalul Argeş a avut loc încă un termen de judecată al procesului în care Prefectura Argeş cere anularea autorizaţiei de construcţie a Bulevardului Pardon.

Elena Lasconi s-a prezentat la proces împreună cu Ioniţă Alexandra Carmen, consilier judiric al Primăriei Câmpulung. Nici de această dată, judecătorii nu au avut posibilitatea să înainteze în dosar, pentru că primăriţa a depus o nouă cerere pentru introducerea în cauză a Unităţii Administrativ Teritoriale a Municipiului Câmpulung, cerere care la termenul anterior fusese deja respinsă de magistraţi. Atunci, judecătorii i-au explicat Elenei Lasconi că procesul este îndreptat împotriva primarului Municipiului Câmpulung, şi nu împotriva Municipiului Câmpulung.

De această dată însă, într-un mod foarte curios, consiliera juridică Ioniţă Alexandra a cerut să-i fie adusă şi ei la cunoştinţă cererea cu pricina, de unde înţelegem că ea nu ştia ce a solicitat primăriţa, deşi ambele reprezintă Primăria Câmpulung în această cauză. Sau, pur şi simplu, s-a dorit în mod expres acordarea unui nou termen de judecată, acesta fiind stabilit pentru 27 octombrie.

După cum se prezintă lucrurile în instanţă, dosarul Bulevardului Pardon este departe de a fi finalizat, pentru că practic nici nu a început.

Elena Lasconi a invocat că cererea Prefecturii de chemare în judecată, privind autorizaţia Bulevardului Pardon, este şi tardivă şi inadmisibilă.

Write A Comment